4 нояб. 2008 г.

Прикарпатье может исчезнуть

.

Наверное не провальные выступления любимого клуба являются самым ужасным для фаната, намного хуже, когда твоя команда, команда которой ты отдал очень многое, а порой и частичку себя... прекращает существовать. В данной ситуации оказались поклонники Прикарпатья из Станислава (в народе - Иванофранковск). Клуб, который 7 сезонов сыграл в Высшей лиге, в котором воспитывались 6 игроков национальной сборной, и самое главное который нужен его преданным фанатам может кануть в Лету... Матч с Нефтяником на выезде уже не состоялся. Вчера, 3.11.08г, парни провели пикет облгосадминистрации и горисполкома, расклеили множество стикеров "Врятуемо Прикарпаття", и т.д. Акции будут продолжаться.
Желаем фанатам из Станислава добиться цели и сохранить свой родной клуб!!!
.

1 комментарий:

bart комментирует...

"Прикарпаття" залишається в першій лізі! 11:35
Івано-Франківський футбольний клуб «Прикарпаття» не буде зніматися з перегонів національного чемпіонату у першій лізі. Про це кореспонденту телевізійної програми «Наш футбол» (УТ-1) повідомив міський голова міста Івано-Франківська, а за сумісництвом - голова обласної федерації футболу і наглядової ради ФК «Прикарпаття» Віктор Анушкевичус.

«У клубі дійсно склалася доволі критична ситуація, і ми мали намір розпочати процес виходу «Прикарпаття» з Професіональної футбольної ліги України, однак зваживши всі «за» і «проти», усвідомивши величезне соціальне і виховне значення клубу для нашого регіону, його славну історію, і ще раз проаналізувавши можливості міста, вирішили, що ми не маємо права дати загинути «Прикарпаттю». Професіональний футбол на івано-франківщині пустив коріння майже 70 років тому, в 1940-му. І протягом всього цього періоду він залишався найулюбленішою грою для наших краян. Зрештою, поняття «гра» вже давно стало для івано-франківців набагато ширшим і об'ємнішим. А тому – чи можемо ми спокійно спостерігати як гине в місті улюблена команда майстрів? Питання риторичне.

«Прикарпаття» продовжить виступи в першій лізі. Принаймні до кінця року дограє. А потім ми сядемо за круглий стіл - підіб’ємо підсумки і будемо шукати вихід із скрути. Сподіваюсь, що нам пощастить його знайти, як і порозуміння усіх зацікавлених сторін»- сказав у інтерв’ю програмі «Наш футбол» міський голова Івано-Франківська.